Overslaan naar content

Recruitment Specialist

OperationsVast

Functieomschrijving

Dit is Guidion

Wij verbeteren de kwaliteit van het leven in huis. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je internet hebt, ‘s avonds altijd een warme douche kunt pakken en zonder moeite kunt bellen met je tante in (Nieuw-)Zeeland. Guidion is namelijk actief in de telecom- en energiesector. En na de overname van Bleds, zijn wij nu ook werkzaam in de zorg. Wij beschikken over een gespecialiseerd monteursnetwerk die uit naam van grote merken als VodafoneZiggo, Odido en Comfort Partners werkzaamheden verrichten bij mensen thuis. Hoe we dat doen? Door op onze eigen, unieke manier de volledige klantreis voor consumenten zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Wat resulteert in dat wij ongeveer 1 miljoen mensen per jaar blij maken met onze service. En daar zijn we trots op.

Dit is de rol

Welkom in de wereld van Guidion, waar technische kennis en expertise samen smelten in een dynamische en bruisende omgeving! Als Recruiter sta jij nu op het punt om je stempel te drukken op de wereld van Telecom, Heating en Healthcare. Bij ons werken we met een bijzondere groep van maar liefst 700 freelance monteurs, elk met een unieke specialiteit.


Stel je voor, een wifi-verbinding die hapert wanneer je het het minst kunt gebruiken, of een centrale verwarming die ineens kuren vertoont. Geen zorgen! Onze monteurs zijn ware redders in nood die altijd paraat staan om deze technische uitdagingen aan te gaan. Ze zijn de helden die met hun kennis en vaardigheden jouw technische problemen oplossen. Nu kom jij in actie als Recruiter, een sleutelfiguur die deze helden van de techniek opspoort en bij ons team voegt. Jouw rol is divers en uitdagend.


Je komt terecht in een wereld waarin commercie en corporate samenkomen, en waar je de kans krijgt om beide gebieden tot in de puntjes te leren kennen. Het vinden van de perfecte match tussen onze poule van monteurs en de behoeften van onze klanten wordt jouw missie.


Dit is het team

Workforce Manager David Langerak: ”Het Wervingsteam houdt zich bezig met het werven van monteurs uit de Telecom-, verwarmings- en smart home branche. Dat doen we door warme leads te benaderen en eventueel koude acquisitie toe te passen. We proberen hierin zo creatief mogelijk te zijn. Zodra we de samenwerking met monteurs zijn aangegaan, zorgen wij er ook voor dat ze voorzien zijn van de juiste certificaten. Daarom plannen en organiseren we bijpassende trainingen. Het Wervingsteam bestaat nu uit één Telecom recruiter, twee certificering medewerkers en acht oproepkrachten. Daarnaast zijn we dus op zoek naar nieuwe vaste recruiters voor Heating, Telecom en Heating team. We zijn een jong, sociaal team dat elkaar graag opzoekt. Zowel op werkgebied als privé. We hebben om de zoveel tijd een leuk teamuitje en we laten geen stagiair vertrekken zonder een gezellige borrel op onze rooftop.


Vereisten

Dit ben jij

 • Sociaal en overtuigend: Met jouw uitstekende communicatie skills weet je mensen te betrekken en te enthousiasmeren. Je bent een geboren netwerker en weet anderen te overtuigen van de kansen die onze technische helden kunnen bieden.
 • Commerciële mindset: Jij denkt in mogelijkheden, niet in problemen. Je hebt een scherp oog voor kansen en weet deze om te zetten in succesvolle matches tussen onze monteurs en klanten.
 • Proactieve aanpakker: Afwachten is niet jouw stijl. Je neemt graag het initiatief en gaat actief op zoek naar talent. Met jouw energie en gedrevenheid zorg je ervoor dat ons monteursteam altijd up-to-date en klaar voor actie is.

En natuurlijk, wat praktische punten:

 • Beschikbaarheid: Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. Flexibiliteit is een pluspunt, want we weten dat geen dag hetzelfde is in onze bruisende omgeving.
 • Werkervaring: Je hebt 0 tot 3 jaar werkervaring. Of je nu net van de hogeschool of universiteit komt of al wat ervaring hebt opgedaan, bij ons krijg je de kans om te groeien en je talenten verder te ontwikkelen.


Dit krijg je van ons

 • Een passend salaris van €2.447 tot €3.496 op basis van werkervaring;

 • Flexibel en hybride werken; ons kantoor in Amsterdam is onze ontmoetingsplek waar we graag samen (hard) werken, lunchen en socializen. Je kunt deels vanuit huis werken en je eigen werktijden bepalen.

 • Onbeperkte vrije dagen (!);

 • Een omgeving waarin we strength based werken. Een cultuur waarin we het beste uit onszelf willen en kunnen halen.

 • Een mooi jaarlijks opleidingsbudget voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Ook heb je toegang tot een psycholoog via Open Up. #letsgrow

 • Een maandelijks budget om te besteden aan jouw favoriete sportles;

 • Jaarlijkse winstuitkering wanneer we onze Guidion brede doelstellingen halen;

 • Een goed geregeld pensioen zonder eigen bijdrage; een belangrijke basis die geregeld moet zijn;

 • Dagelijks een rijkelijke, verse lunch van onze geliefde Cheryl.;

 • Een CO2-neutraal kantoor! We houden onze CO2 voetafdruk zo laag mogelijk en het restant compenseren we via het Fair Climate Fund;

 • Mocht je niet de mazzel hebben binnen een straal van 9 kilometer van Guidion te wonen, dan vergoeden we je reiskosten. We promoten de duurzame opties zoals de fiets (€0,30 per km) en het OV volledig. Kom je met de auto? Dan krijg je €0,21 per km;

 • Verschillende crews en clubs waar je bij kunt aanhaken, zoals Team Green, Diversity & Inclusion, Share-the-Fun, The Bookclub, The Ringmasters en nog veel meer. Vraag hier vooral over door tijdens je kennismakingsgesprek :);

 • En een goede dosis plezier en interessante activiteiten, zoals hét Zomer- en Winterfeest, de Daily, Pizza, Drinks & Vragen. Lees hiervoor vooral ons Guidion Manifest.


Zin om kennis te maken?

Word je blij van wat je hierboven hebt gelezen en komen jouw interesses, vaardigheden en competenties overeen met de werkzaamheden die we omschrijven? Laten we dan kennis maken! Voor ons telt alleen wie jij bent en wat je kan. Jouw sekse, nationaliteit, religie, leeftijd etc. is hierbij niet van belang. Voel je dus vrij om dit weg te laten op je cv, graag zelfs! Daarnaast blijkt uit onderzoek dat witte mannelijke kandidaten al solliciteren als zij aan 60% van de eisen voldoen. Bij vrouwen is dit bijvoorbeeld pas bij 100%. Zonde toch? Wij vinden diversiteit en inclusiviteit namelijk enorm belangrijk. Dus wij zeggen vooral; bij twijfel gewoon solliciteren! We komen er samen wel achter of er een match is. Hopelijk tot snel!

of