Overslaan naar content

Finance stagiair

FinanceStage

Functieomschrijving

Dit is Guidion

Wij leveren en innoveren technische diensten in en om het huis. Grote kans dat je niet eerder van ons hebt gehoord, maar waarschijnlijk heb je zonder het te weten al eens met ons te maken gehad. Bijvoorbeeld toen je overstapte van internetaanbieder of toen er onderhoud werd gepleegd aan je cv ketel. Guidion is voornamelijk actief in de Telecom- en energiesector. Dit doen we uit naam van grote merken als VodafoneZiggo, T-Mobile en Comfort Partners. Daarbij zijn we continu bezig om op basis van trends en wensen onze dienstverlening te vernieuwen. We komen bijvoorbeeld langs om smart home apparatuur optimaal te laten functioneren of bieden klanten hulp op afstand (Remote). Hoe doen we dit alles? Door op onze eigen, unieke manier de volledige klantreis voor consumenten zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Onze monteurs, of beter gezegd experts, spelen hierin een grote rol. Dankzij deze gepassioneerde, vakbekwame experts (zzp’ers) maken wij jaarlijks ongeveer 1 miljoen mensen blij met onze diensten. En daar zijn we trots op!


Dit is de functie

Vergeet even die studieboeken, het wordt tijd om hetgeen dat jij geleerd hebt in de praktijk te brengen. Die praktijkervaring kan Guidion je bieden. Wij zijn namelijk op zoek naar een Finance & Control stagiair. Iemand die ons Finance Team op dagelijkse basis zal ondersteunen. Je gaat voornamelijk aan de slag met de crediteurenadministratie. Dit betekent dat je inkoopfacturen verwerkt, betaling doet en contact houdt met crediteuren. Ondertussen kijk jij naar welke processen hierin verbeterd en verduidelijkt kunnen worden.

Dan nog even over het Finance team waarin je terecht komt. Dit team houdt niet alleen van cijfertjes, maar ook van gezelligheid. Net als de rest van Guidion eigenlijk. Eén van onze kernwaardes is niet voor niets #sharethefun.


Dit ben jij

Aangezien jij veel met cijfers bezig zal zijn, is het belangrijk dat je accuraat bent. Check, check, dubbel check. Daarnaast durf je collega’s en leidinggevende aan te spreken op het moment dat facturen nog niet zijn goedgekeurd. Jouw goed ontwikkelde communicatieskills komen hierbij goed van pas.

Tot slot nog wat praktische punten, jij:

  • bent minimaal 32 uur beschikbaar;

  • spreekt goed Engels;

  • studeert Bedrijfseconomie, Finance & Control of iets in die richting;

  • start vanaf september 2024;


Vereisten

Dit krijg je erbij

  • Een omgeving waar ondernemerschap, aandacht voor elkaar, persoonlijke ontwikkeling en plezier centraal staan #candoisyou #letsgrow #sharethefun #happytohelp;
  • Ruimte om aan een stageopdracht of onderzoek te werken; 
  • Mogelijkheid om hybride te werken met ons kantoor in Amsterdam als centrale ontmoetingsplek;
  • Verschillende crews en clubs waar je bij kunt aanhaken, zoals Team Green, Diversity & Inclusion, Share-the-Fun, The Bookclub, The Ringmasters en nog veel meer. Vraag hier vooral over door tijdens je kennismakingsgesprek :)
  • En een goede dosis plezier en interessante activiteiten, zoals hét Zomer- en Winterfeest, de Daily, Guidion Clubhouse, Pizza Bier & Vragen. Lees hiervoor vooral ons Guidion Manifest.


Zin om kennis te maken?

Word je blij van wat je hierboven hebt gelezen en komen jouw interesses, vaardigheden en competenties overeen met de werkzaamheden die we omschrijven? Laten we dan kennis maken!

of