Overslaan naar content

Content Creator Stagiair

CommercialStage

Functieomschrijving

Dit is Guidion

Wij verbeteren de kwaliteit van het leven in huis. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je internet hebt, ‘s avonds altijd een warme douche kunt pakken en zonder moeite kunt bellen met je tante in (Nieuw-)Zeeland. Guidion is namelijk actief in de telecom- en energiesector. En na de overname van Bleds, zijn wij nu ook werkzaam in de zorg. Wij beschikken over een gespecialiseerd monteursnetwerk die uit naam van grote merken als VodafoneZiggo, Odido en Comfort Partners werkzaamheden verrichten bij mensen thuis. Hoe we dat doen? Door op onze eigen, unieke manier de volledige klantreis voor consumenten zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Wat resulteert in dat wij ongeveer 1 miljoen mensen per jaar blij maken met onze service. En daar zijn we trots op.


Dit is de functie

Als Content Creator ben jij verantwoordelijk voor het maken en plaatsen van geweldige content op o.a. Instagram en TikTok. Jij bent altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van social media en gebruikt deze kennis om content te creëren en bewerken. Natuurlijk schrijf jij ook begeleidende teksten en beheer jij de contentkalender als een pro!

Daarnaast bied je ondersteuning aan de organisatie. Heeft onze account manager bijvoorbeeld een flyer nodig om nieuwe klanten te werven? Dan kun jij hem helpen. Goede photoshop skills zijn dus een must.

Even alles op een rijtje:

  • Maken en plaatsen van content op onze social media kanalen

  • Bewerken van foto’s en video’s

  • Maken van flyers, presentaties, eventuele advertenties etc. (ervaring met photoshop is een must)


Vereisten

Dit ben jij

Jij bent social media savvy, je bent gek op Instagram en TikTok en bent altijd op de hoogte van de laatste trends op dit gebied. Creativiteit is jouw tweede naam. Of het nu gaat om een grappige Instagram reel of een mooi opgemaakte advertentie, jij draait er je hand niet voor om.

En aangezien we een stagiair(e) zoeken, gaan we ervan uit dat je studeert. Het liefst een studie op het gebied van media en communicatie, creative business of marketing. 


Dit krijg je erbij

  • Een omgeving waar ondernemerschap, aandacht voor elkaar, persoonlijke ontwikkeling en plezier centraal staan #candoisyou #letsgrow #sharethefun #happytohelp;

  • Een marktconforme stagevergoeding;

  • Verschillende crews en clubs waar je bij kunt aanhaken, zoals Team Green, Diversity & Inclusion, Share-the-Fun, The Bookclub, The Ringmasters en nog veel meer. Vraag hier vooral over door tijdens je kennismakingsgesprek :)

  • En een goede dosis plezier en interessante activiteiten, zoals hét Zomer- en Winterfeest, de Daily, Guidion Clubhouse, Pizza Bier & Vragen. Als je meer over Guidion wil lezen, lees dan het Guidion Manifest.

Zin om kennis te maken?

Word je blij van wat je hierboven hebt gelezen en komen jouw interesses, vaardigheden en competenties overeen met de werkzaamheden die we omschrijven? Laten we dan kennis maken! Voor ons telt alleen wie jij bent en wat je kan. Jouw sekse, nationaliteit, religie, leeftijd etc. is hierbij niet van belang. Voel je dus vrij om dit weg te laten op je cv, graag zelfs! Daarnaast blijkt uit onderzoek dat witte mannelijke kandidaten al solliciteren als zij aan 60% van de eisen voldoen. Bij vrouwen is dit bijvoorbeeld pas bij 100%. Zonde toch? Wij vinden diversiteit en inclusiviteit namelijk enorm belangrijk. Dus wij zeggen vooral; bij twijfel gewoon solliciteren! We komen er samen wel achter of er een match is. Hopelijk tot snel!

of