Overslaan naar content

Catering medewerker (parttime & fulltime)

FacilityOproep

Functieomschrijving

Dit is Guidion

Wij verbeteren de kwaliteit van het leven in huis. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je internet hebt, ‘s avonds altijd een warme douche kunt pakken en zonder moeite kunt bellen met je tante in (Nieuw-)Zeeland. Guidion is namelijk actief in de telecom- en energiesector. Wij beschikken over een gespecialiseerd monteursnetwerk die uit naam van grote merken als VodafoneZiggo, T-Mobile en Comfort Partners werkzaamheden verrichten bij mensen thuis. Hoe we dat doen? Door op onze eigen, unieke manier de volledige klantreis voor consumenten zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Wat resulteert in dat wij ongeveer 1 miljoen mensen per jaar blij maken met onze service. En daar zijn we trots op.

Dit is het team

Jij als cateringmedewerker bij Guidion in Amsterdam werkt samen met jouw collega in de keuken van Guidion. De keuken heeft een belangrijk plek binnen de organisatie het is het middelpunt. Iedereen komt binnen in de keuken. Samen met jouw collega zijn jullie onderdeel van het Facility team. We zijn een klein maar hecht team en ondanks de diversiteit aan taken en verantwoordelijkheden weten we elkaar goed te vinden en te helpen. We werken hard maar hebben ook veel lol met elkaar. Daarnaast hebben we het graag over alles wat met eten en drinken te maken heeft. 


Dit is de functie

Als cateringmedewerker bij Guidion in Amsterdam ben jij de absolute spil van het bedrijf. Jij zorgt namelijk, samen met de andere cateringmedewerker, voor een heerlijke gezonde en voedzame lunch. Die lunch is belangrijk voor ons! Het is namelijk hét moment om samen te komen tussen de bedrijven door. Maar daarnaast zorg je ook voor heerlijke middag snack en houd je de koffiehoeken schoon en bijgevuld. Hierbij een opsomming van wat jij allemaal gaat doen:

 • Lunch voorbereiden, dit wordt elke dag vers bereid. Denk hierbij aan verse soep, diverse groentes, brood met beleg en iedere dag een “special;”

 • Het klaarzetten van vergaderruimtes zodat dit iedere dag weer netjes en opgeruimd is;

 • In de middag voorzie je alle collega’s van een gezonde snack;

 • Bereiden van het diner voor onze avond collega’s;

 • Schoonhouden van de keuken en wegwerken van de vaat.

Kortom; jij zorgt ervoor dat jouw collega’s niets te kort komen en zo goed mogelijk kunnen presteren.

Vereisten

Dit ben jij

Jij als cateringmedewerker bij Guidion in Amsterdam steekt graag je handen uit de mouwen, zit niet graag stil en hebt oog voor een schone en georganiseerde keuken. Naast dat je gastvrijheid hoog in het vaandel hebt staan, ben je ook zorgzaam. Je vindt heerlijk om mensen in de watten te leggen en bent graag in contact met mensen.

Daarnaast kan jij jezelf vinden in het volgende:

 • Je hebt affiniteit met eten en hebt ervaring opgedaan;

 • Jij houdt van een schone en opgeruimde werkomgeving;

 • Jij vindt het leuk om verschillende taken te hebben;

 • Jij vindt het leuk om eigen initiatief te nemen;

 • Je bent bekend met HACCP (sociale hygiëne);

 • Je bent beschikbaar op woensdag en vrijdag.

Je weet precies wat er voor nodig is om jouw collega’s tot in de puntjes te verzorgen. Onze kernwaarden ‘Happy to Help’ en ‘Can-do-is-you’ zijn jou dan ook op het lijf geschreven.


Dit krijg je van ons

Jij als cateringmedewerker bij Guidion in Amsterdam werkt samen met een collega en krijgt vaste uren. Wat krijg jij er nog meer bij?

 • Een passend uurloon van €16,08;

 • Een omgeving waar ondernemerschap, aandacht voor elkaar, persoonlijke ontwikkeling en plezier centraal staan #candoisyou #letsgrow #sharethefun #happytohelp;

 • Een stempelkaart om interne trainingen te volgen, Let’s Grow! Er worden trainingen aangeboden ook buiten je werkveld. Work- en social skills die jou helpen bij je verdere loopbaan;

 • Er is toegang tot een psycholoog via Open Up. Bij Guidion stellen we jouw mentale gezondheid als prioriteit;

 • Een Instagramwaardige lunch en snacks! Gemaakt door onze eigen Cheryl of wie weet binnenkort wel gemaakt door jou;

 • Een CO2-neutraal kantoor! We houden onze CO2 voetafdruk zo laag mogelijk en het restant compenseren we via het Fair Climate Fund;

 • Verschillende crews en clubs waar je bij kunt aanhaken, zoals Team Green, Diversity & Inclusion, Share-the-Fun, The Bookclub, The Ringmasters en nog veel meer. Vraag hier vooral over door tijdens je kennismakingsgesprek :);

 • Feest en interessante activiteiten! Zoals hét Zomer- en Winterfeest, de Daily, Pizza, Drinks & Vragen. Lees hiervoor vooral ons Guidion Manifest.


Zin om kennis te maken?

Word je blij van wat je hierboven hebt gelezen en komen jouw interesses, vaardigheden en competenties overeen met de werkzaamheden die we omschrijven? Laten we dan kennis maken! Voor ons telt alleen wie jij bent en wat je kan. Jouw sekse, nationaliteit, religie, leeftijd etc. is hierbij niet van belang. Voel je dus vrij om dit weg te laten op je cv, graag zelfs! Daarnaast blijkt uit onderzoek dat witte mannelijke kandidaten al solliciteren als zij aan 60% van de eisen voldoen. Bij vrouwen is dit bijvoorbeeld pas bij 100%. Zonde toch? Wij vinden diversiteit en inclusiviteit namelijk enorm belangrijk. Dus wij zeggen vooral; bij twijfel gewoon solliciteren! We komen er samen wel achter of er een match is. Hopelijk tot snel!

of