Overslaan naar content

MedWay - Accountmanager Huisartsenpraktijken - regio Noord-Nederland

New BusinessVast

Functieomschrijving

Guidion heeft onlangs Medway overgenomen, waardoor het nu, samen met Bleds, de zorgtak vormt binnen Guidion.


Dit is MedWay

Persoonlijk. Passie. Zorgvuldig. Dat zijn de drie pijlers van onze organisatie voor collega's en projecten binnen de gezondheidszorg. Binnen MedWay zijn de mogelijkheden voor jou als werkzoekende veelzijdig. Wij hebben vacatures zowel in de eerste- als in de tweedelijnszorg. Wij bieden diverse functies aan zowel in vast, tijdelijk als flexibel dienstverband. Daarnaast hebben wij landelijk veel projecten waar we regelmatig kandidaten voor inzetten. Een voordeel hiervan is dat je naast je vaste baan dus ook nog projectmatig bij MedWay aan de slag kunt gaan. Bovendien onderscheiden wij ons ook door onze arbeidsvoorwaarden, deze zijn namelijk uitstekend. Kortom, binnen MedWay hebben we voor jou als werkzoekende veel mogelijkheden, denk hierbij ook aan doorgroeimogelijkheden, interne trainingen en scholing. Bij MedWay zien we je niet als een uitzend- of detacheringskracht. Nee, jij bent onze collega wiens wensen en toekomstplannen centraal staan. Wij blijven dan ook intensief met je in contact. Via onze bbq’s, sportieve activiteiten en nieuwjaarsborrel blijf je ook in contact met je collega’s van MedWay.

Dit is de functie

Het is jouw taak om huisartsen te informeren over en motiveren in het gebruik van het voorschrijversportaal van onze opdrachtgever Daarnaast zie je het als een uitdaging en motivatie om nieuwe diensten te herkennen en projectmatig te ontwikkelen voor de 1e lijns gezondheidszorg. Je stelt je flexibel op naar klanten en je collega’s en hebt een ondernemersmentaliteit. Je voelt je thuis in een commerciële organisatie en in een dynamische markt, waarin je na een gedegen inwerkperiode je weg zelfstandig weet te vinden.


In de rol van accountmanager ben je actief in het onderhouden en bouwen van een relationeel netwerk met huisartsen en andere relevante relaties in je rayon. Acquisitie van nieuwe klanten is een belangrijk onderdeel. Je versterkt de relatie met huisartsenpraktijken en huisartsen. Je introduceert nieuwe zorgoplossingen/diensten van onze opdrachtgever in de markt. Je verzamelt en deelt informatie over de marktontwikkelingen en klantontwikkelingen. Je stelt een gedegen account- en rayonplan op, waarin je de commerciële doelstellingen van onze opdrachtgever hebt vertaald.


In welke omgeving ga je werken?

De accountmanager rapporteert aan de Saleslead. Je bent een onderdeel van het regionale team accountmanagers welke gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de doelgroep huisartsen in een specifiek gebied. Je borgt en optimaliseert de klanttevredenheid bij jouw klanten, bevordert up- en cross selling door gezamenlijke doelen te stellen met de klant en de interne organisatie en bent eindverantwoordelijk voor deze accounts en tevens het aanspreekpunt. Je bent verantwoordelijk voor de instroom van nieuwe patiënten vanuit jouw regionale accounts.


Je werkt nauw samen met interne en externe stakeholders om invulling te geven aan de uitvoering van de gemaakte afspraken. Je bewaakt de klanttevredenheid, door het optimaliseren van processen rondom logistiek en bestellingen. Je ontwikkelt en gebruikt analyses en rapportages om alle beschikbare informatie over de klantafspraken en performance inzichtelijk te maken en waar nodig bij te sturen. Je stelt een omzet- en instroomprognose per account op en je acteert hierop. Je neemt deel in werkgroepen en overleggen en levert hierin op basis van expertise een bijdrage.

Jouw werkgebied zal regio Noord-Nederland zijn: Noord-Holland, Friesland, Groningen en Drenthe.


Wat wordt er van je verwacht?

 • Je hebt een afgeronde mbo-4 of hbo opleiding op gebied van zorg, management, commerciële economie of bedrijfskunde.
 • Je hebt 2 – 4 jaar succesvolle ervaring in een soortgelijke functie binnen een commerciële organisatie.
 • Je hebt affiniteit met de zorg.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
 • Uitstekende beheersing van Office, met name PowerPoint, Word en bij voorkeur ook Excel.

Vereisten

Dit ben jij

 • Communicatief vaardig.
 • Sterk commercieel inzicht en steeds nieuwe kansen zien, onderbouwen, in gang zetten en verzilveren.
 • Positief, proactief en energieke instelling om de samenwerking met de klant te versterken door new business te ontwikkelen en zo de klant beter te helpen en tegelijkertijd NPC en omzet te laten groeien.
 • Uitgebreide kennis van de 1e lijns gezondheidszorg;
 • Kennis van relevante marktontwikkelingen.
 • Pré: Netwerk onder huisartsen in Noord-Nederland


Dit bieden we jou
Naast een uitdagende baan binnen een enthousiast team investeert onze opdrachtgever graag in jouw ontwikkeling via op maat training en on-the-job coaching. Daarnaast heeft onze opdrachtgever een Academy met een uitgebreid aanbod aan diverse trainingen. Doordat onze opdrachtgever groeit en volop in beweging is, betekent dit dat er ook volop kansen zijn voor verdere doorgroei binnen en buiten de afdeling.

 • Salaris: tussen de €3.189,- tot €5.179,- bruto o.b.v. 40 uur, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Deze mooie en dynamische functie is voor minimaal 32, 36 of 40 uur per week.
 • Je ontvangt bij deze functie uiteraard een auto van de zaak die je ook privé mag rijden.
 • Sales Incentive Plan (SIP-regeling) van 10%.
 • Vakantiegeld van 8% in april.
 • Laptop + telefoon.
 • 26,5 vakantiedagen per jaar o.b.v. een dienstverband van 40 uur.
 • Talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden via de Academy.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
 • Een divers team met warme en enthousiaste collega's die een klantgerichte zorg vooropstellen.


Zin om kennis te maken?

Word je blij van wat je hierboven hebt gelezen en komen jouw interesses, vaardigheden en
competenties overeen met de werkzaamheden die we omschrijven? Laten we dan kennis maken!
Voor ons telt alleen wie jij bent en wat je kan. Jouw sekse, nationaliteit, leeftijd etc. is hierbij
helemaal niet van belang.

of