Skip to content

Coördinator / Coach Monteurs

OperationsVast

Functieomschrijving

Dit is Guidion

Wij verbeteren de kwaliteit van het leven in huis. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je internet hebt, ‘s avonds altijd een warme douche kunt pakken en zonder moeite kunt bellen met je tante in (Nieuw-)Zeeland. Guidion is namelijk actief in de telecom- en energiesector. En na de overname van Bleds, zijn wij nu ook werkzaam in de zorg. Wij beschikken over een gespecialiseerd monteursnetwerk die uit naam van grote merken als VodafoneZiggo, Odido en Comfort Partners werkzaamheden verrichten bij mensen thuis. Hoe we dat doen? Door op onze eigen, unieke manier de volledige klantreis voor consumenten zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Wat resulteert in dat wij ongeveer 1 miljoen mensen per jaar blij maken met onze service. En daar zijn we trots op.

Dit is de functie

Als Coördinator van onze monteurs ben jij dé schakel tussen de provider, kantoor en het expertveld. Je haalt de wensen/issues op uit het expertveld en vertaald deze naar de partner en ook andersom. Dit zijn gesprekken/overleggen die vaak positief zijn maar ook wel eens minder positief. 


Als hoofdtaak ben jij verantwoordelijk voor de processen en informatievoorziening richting onze experts. Denk aan het implementeren van nieuwe werkzaamheden en het organiseren van een nieuwe type opdrachten. Hieronder een greep uit je dagelijkse taken;

 • Beheren van een appgroep met zogenoemde Technische aanspreek punten, hier komen issues uit het veld aan bod.
 • Het bewaken van de processen binnen de organisatie. Denk aan het aanpassen van de werkafspraken etc.
 • Het waarborgen van de algehele kwaliteit van het netwerk. Dit kan zijn een aanpassing in de werkafspraken, maar ook het beeindigen van de samenwerking met een expert omdat hij/zij keer op keer niet presteert.

Verwacht wordt dat je communicatief sterk bent, stressbestendig & confrontaties niet uit de weg gaat.

Vereisten

Dit ben jij

Een harde werker met gevoel voor humor ;). Daarnaast ben je communicatief sterk. Je weet als geen ander hoe je moeilijke gesprekken kunt voeren. Hier deins je niet voor terug. Verder ga je gestructureerd en resultaatgericht te werk. Je weet precies welke doelen je wilt behalen en hoe je dat gaat doen.

Tot slot nog wat praktische punten, je…

 • bent gestructureerd, communicatief vaardig en niet bang om te zeggen wat je vindt;
 • hebt minimaal Hbo denk- en werkniveau;
 • bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.


Dit krijg je van ons

 • Een passend salaris van €2.447 tot €3.496 op basis van werkervaring;

 • Flexibel en hybride werken; ons kantoor in Amsterdam is onze ontmoetingsplek waar we graag samen (hard) werken, lunchen en socializen. Je kunt deels vanuit huis werken en je eigen werktijden bepalen.

 • Onbeperkte vrije dagen (!);

 • Een omgeving waarin we strength based werken. Een cultuur waarin we het beste uit onszelf willen en kunnen halen.

 • Een mooi jaarlijks opleidingsbudget voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Ook heb je toegang tot een psycholoog via Open Up. #letsgrow

 • Een maandelijks budget om te besteden aan jouw favoriete sportles;

 • Jaarlijkse winstuitkering wanneer we onze Guidion brede doelstellingen halen;

 • Een goed geregeld pensioen zonder eigen bijdrage; een belangrijke basis die geregeld moet zijn;

 • Dagelijks een rijkelijke, verse lunch van onze geliefde Cheryl.;

 • Een CO2-neutraal kantoor! We houden onze CO2 voetafdruk zo laag mogelijk en het restant compenseren we via het Fair Climate Fund;

 • Mocht je niet de mazzel hebben binnen een straal van 9 kilometer van Guidion te wonen, dan vergoeden we je reiskosten. We promoten de duurzame opties zoals de fiets (€0,30 per km) en het OV volledig. Kom je met de auto? Dan krijg je €0,21 per km;

 • Verschillende crews en clubs waar je bij kunt aanhaken, zoals Team Green, Diversity & Inclusion, Share-the-Fun, The Bookclub, The Ringmasters en nog veel meer. Vraag hier vooral over door tijdens je kennismakingsgesprek :);

 • En een goede dosis plezier en interessante activiteiten, zoals hét Zomer- en Winterfeest, de Daily, Pizza, Drinks & Vragen. Lees hiervoor vooral ons Guidion Manifest.


Zin om kennis te maken?

Word je blij van wat je hierboven hebt gelezen en komen jouw interesses, vaardigheden en competenties overeen met de werkzaamheden die we omschrijven? Laten we dan kennis maken!
Voor ons telt alleen wie jij bent en wat je kan. Jouw sekse, nationaliteit, leeftijd etc. is hierbij helemaal niet van belang. Voel je dus vrij om dit weg te laten op je CV, graag zelfs! Daarnaast blijkt uit onderzoek dat witte mannelijke kandidaten al solliciteren als zij aan 60% van de eisen voldoen. Bij vrouwen is dit bijvoorbeeld pas bij 100%. Zonde toch? Wij vinden diversiteit en inclusiviteit namelijk enorm belangrijk. Dus wij zeggen vooral; Bij twijfel gewoon solliciteren! We komen er samen wel achter of er een match is.

of