Overslaan naar content

Teamleider Expert Support

OperationsVast

Functieomschrijving

Dit is Guidion

Wij verbeteren de kwaliteit van het leven in huis. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je internet hebt, ‘s avonds altijd een warme douche kunt pakken en zonder moeite kunt bellen met je tante in (Nieuw-)Zeeland. Guidion is namelijk actief in de telecom- en energiesector. En na de overname van Bleds, zijn wij nu ook werkzaam in de zorg. Wij beschikken over een gespecialiseerd monteursnetwerk die uit naam van grote merken als Vodafone Ziggo, Odido en Comfort Partners werkzaamheden verrichten bij mensen thuis. Hoe we dat doen? Door op onze eigen, unieke manier de volledige klantreis voor consumenten zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Wat resulteert in dat wij ongeveer 1 miljoen mensen per jaar blij maken met onze service. En daar zijn we trots op.

Dit is de rol

Als Teamleider Expert Support bij Guidion in Amsterdam ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van onze expertdesk. De expertdesk is hét aanspreekpunt voor onze monteurs binnen de Telecom sector. Samen zorgen jullie er iedere dag voor dat onze monteurs de best mogelijke service kunnen bieden aan onze eindklanten. Je ondersteunt het team bij het beantwoorden van vragen en draag je zorg voor het behalen van de SLA’s en KPI’s. Verder onderhoud je ook nauw contact met onze partner om de monteur zo goed mogelijk te ondersteunen en op de hoogte te zijn van de laatste informatie. Naast dat je verantwoordelijk bent voor het functioneren van het team ben je ook continu bezig met verhogen van de betrokkenheid. Je hebt er geen enkel probleem mee om het voortouw te nemen en jouw team mee te krijgen. Kortom een zeer diverse en uitdagende rol!

Vereisten

Dit ben jij

Jij bent iemand die begrijpt dat coaching, ownership en engagement van de expertdesk medewerkers essentieel is voor het verbeteren van de relatie met onze monteurs. Je weet als geen ander hoe je een groep studenten enthousiasmeert en motiveert, ook als alles in de soep loopt. Je kunt gemakkelijk schakelen tussen oproepkrachten en onze partner. Je behoudt overzicht, stuurt op het behalen van de KPI’s en SLA’s en signaleert verbetermogelijkheden. Verder voel je goed aan hoe jouw team (en omgeving) erbij zit en geef je gemakkelijk feedback.

Dan nog wat praktische punten:

 • Jij hebt eerder operationele aansturing gegeven aan een (customer) support team;

 • Jij hebt hbo werk- en denkniveau;

 • Jij spreekt vloeiend Nederlands en kunt je goed verstaanbaar maken in het Engels;

 • Jij bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;

 • Jij vindt het leuk om een groep te motiveren en te enthousiasmeren.

Dit krijg je erbij

 • Een passend salaris van €2.447 tot €3.496 op basis van werkervaring

 • Flexibel werken; ons kantoor in Amsterdam is onze ontmoetingsplek waar we graag samen (hard) werken, lunchen en socializen

 • Onbeperkte vrije dagen (!)

 • Een omgeving waarin we strength based werken. Een cultuur waarin we het beste uit onszelf willen en kunnen halen

 • Een mooi jaarlijks opleidingsbudget voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Ook heb je toegang tot een psycholoog via Open Up. #letsgrow

 • Een maandelijks budget om te besteden aan jouw favoriete sportles

 • Jaarlijkse winstuitkering wanneer we onze Guidion brede doelstellingen halen

 • Een goed geregeld pensioen zonder eigen bijdrage: een belangrijke basis die geregeld moet zijn

 • Dagelijks een rijkelijke, verse lunch van onze geliefde Cheryl

 • Een CO2-neutraal kantoor! We houden onze CO2 voetafdruk zo laag mogelijk en het restant compenseren we via het Fair Climate Fund

 • Mocht je niet de mazzel hebben binnen een straal van 9 kilometer van Guidion te wonen, dan vergoeden we je reiskosten. We promoten de duurzame opties zoals de fiets (€0,30 per km) en het OV volledig. Kom je met de auto? Dan krijg je €0,21 per km.

 • Verschillende crews en clubs waar je bij kunt aanhaken, zoals Team Green, Diversity & Inclusion, Share-the-Fun, The Bookclub, The Ringmasters en nog veel meer. Vraag hier vooral over door tijdens je kennismakingsgesprek :).

 • En een goede dosis plezier en interessante activiteiten, zoals hét Zomer- en Winterfeest, de Daily, Pizza, Drinks & Vragen. Lees hiervoor vooral ons Guidion Manifest.

Zin om kennis te maken?

Word je blij van de rol als Teamleider Expert Support in Amsterdam bij Guidion en komen jouw interesses, vaardigheden en competenties overeen met de werkzaamheden die we omschrijven? Laten we dan kennis maken!

Voor ons telt alleen wie jij bent en wat je kan. Jouw sekse, nationaliteit, leeftijd etc. is hierbij helemaal niet van belang. Voel je dus vrij om dit weg te laten op je CV, graag zelfs! Daarnaast blijkt uit onderzoek dat witte mannelijke kandidaten al solliciteren als zij aan 60% van de eisen voldoen. Bij vrouwen is dit bijvoorbeeld pas bij 100%. Zonde toch? Wij vinden diversiteit en inclusiviteit namelijk enorm belangrijk. Dus wij zeggen vooral; Bij twijfel gewoon solliciteren! We komen er samen wel achter of er een match is.


of