Skip to content

Administratief medewerker

OperationsVast

Functieomschrijving

Dit is Guidion

Wij verbeteren de kwaliteit van het leven in huis. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je internet hebt, ‘s avonds altijd een warme douche kunt pakken en zonder moeite kunt bellen met je tante in (Nieuw-)Zeeland. Guidion is namelijk actief in de telecom- en energiesector. En na de overname van Bleds, zijn wij nu ook werkzaam in de zorg. Wij beschikken over een gespecialiseerd monteursnetwerk die uit naam van grote merken als VodafoneZiggo, Odido en Comfort Partners werkzaamheden verrichten bij mensen thuis. Hoe we dat doen? Door op onze eigen, unieke manier de volledige klantreis voor consumenten zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Wat resulteert in dat wij ongeveer 1 miljoen mensen per jaar blij maken met onze service. En daar zijn we trots op.

Dit ga je doen
Als Administratief medewerker heb jij een bijzondere taak, jij ontzorgt de monteur in de dagelijkse operatie. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de monteur met betrekking tot vragen, je ondersteunt op afstand waar nodig, je waarborgt de kwaliteit van de monteurs via hun kwaliteitsscores, je doet omplanningen en je handelt escalaties (klachten vanuit de klant of de partner) af.


Dit ben jij

Jouw communicatie skills zijn onpoint. Je bent van nature nieuwsgierig en kunt makkelijk verbanden leggen. Het spreekwoord ‘meerdere ballen hoog houden’ klinkt voor jou als muziek in de oren. Stilzitten en niets doen is niks voor jou! Daarnaast ben je een echte (zelfstandige) aanpakker. Je spreekt Nederlands en bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Vereisten

Dit krijg je van ons

  • Een passend uurloon van €14,50;

  • Ons kantoor in Amsterdam is onze ontmoetingsplek waar we graag samen (hard) werken, lunchen en socializen;

  • Een omgeving waarin we strength based werken. Een cultuur waarin we het beste uit onszelf willen en kunnen halen;

  • Er is toegang tot een psycholoog via Open Up. Bij Guidion stellen we jouw mentale gezondheid als prioriteit.;

  • Jaarlijkse winstuitkering wanneer we onze Guidion brede doelstellingen halen;

  • Dagelijks een rijkelijke, verse lunch van onze geliefde Cheryl;

  • Een CO2-neutraal kantoor! We houden onze CO2 voetafdruk zo laag mogelijk en het restant compenseren we via het Fair Climate Fund;

  • Mocht je niet de mazzel hebben binnen een straal van 9 kilometer van Guidion te wonen, dan vergoeden we je reiskosten. We promoten de duurzame opties zoals de fiets (€0,30 per km) en het OV volledig;

  • Verschillende crews en clubs waar je bij kunt aanhaken, zoals Team Green, Diversity & Inclusion, Share-the-Fun, The Bookclub, The Ringmasters en nog veel meer. Vraag hier vooral over door tijdens je kennismakingsgesprek :);

  • En een goede dosis plezier en interessante activiteiten, zoals hét Zomer- en Winterfeest, de Daily, Pizza, Drinks & Vragen. Lees hiervoor vooral ons Guidion Manifest.


Zin om kennis te maken?

Word je blij van wat je hierboven hebt gelezen en komen jouw interesses, vaardigheden en competenties overeen met de werkzaamheden die we omschrijven? Laten we dan kennis maken! Voor ons telt alleen wie jij bent en wat je kan. Jouw sekse, nationaliteit, religie, leeftijd etc. is hierbij niet van belang. Voel je dus vrij om dit weg te laten op je cv, graag zelfs! Daarnaast blijkt uit onderzoek dat witte mannelijke kandidaten al solliciteren als zij aan 60% van de eisen voldoen. Bij vrouwen is dit bijvoorbeeld pas bij 100%. Zonde toch? Wij vinden diversiteit en inclusiviteit namelijk enorm belangrijk. Dus wij zeggen vooral; bij twijfel gewoon solliciteren! We komen er samen wel achter of er een match is. Hopelijk tot snel!


of