Skip to content

Product Owner

DataVast

Functieomschrijving

Dit is Guidion

Wij leveren en innoveren technische diensten in en om het huis. Grote kans dat je niet eerder van ons hebt gehoord, maar waarschijnlijk heb je zonder het te weten al eens met ons te maken gehad. Bijvoorbeeld toen je overstapte van internetaanbieder of toen er onderhoud werd gepleegd aan je cv ketel. Guidion is voornamelijk actief in de Telecom- en energiesector. Dit doen we uit naam van grote merken als VodafoneZiggo, T-Mobile en Comfort Partners. Hoe doen we dit alles? Door op onze eigen, unieke manier de volledige klantreis voor consumenten zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Onze monteurs spelen hierin een grote rol. Dankzij deze gepassioneerde, vakbekwame specialisten (zzp’ers) maken wij jaarlijks ongeveer 1 miljoen mensen blij met onze diensten. En daar zijn we trots op.


Dit is de rol
Als Product Owner geef je richting en focus aan ons Data team. Dit team houdt zich bezig met het in kaart brengen van de databehoefte van verschillende afdelingen, door deze om te zetten naar dashboards, KPI’s en rapportages. Met als einddoel om Guidion data-driven te maken. Daarnaast ben jij als Product Owner de aangewezen persoon voor het identificeren en beheren van de data roadmap en de backlog van het datateam. Je bent continu op de hoogte van de vorderingen, je brengt alle stakeholders op één lijn en komt samen met de Senior Data Analist tot een krachtige visie. Kortom; je zorgt ervoor dat de data doet wat de operatie nodig heeft.

Enkele concrete punten die we in deze rol zoeken zijn:

 • HBO/WO werk- en denkniveau (voorkeur: econometrie, wiskunde, bedrijfseconomie, kunstmatige intelligentie, psychologie of vergelijkbaar)

 • Ervaring als productowner is een must

 • Ervaring of aantoonbare affiniteit met data analyse

 • Het spreken van Nederlands is een pré


Dit is het team

Het data team bestaat uit een mix van data engineers & data-analisten/scientists. We stimuleren kennisdeling, bijvoorbeeld door het organiseren van wekelijkse kennisdelingssessies. We werken volgens de agile/scrum methode, inclusief alle rituelen, zoals onze dagelijkse stand up. Maar naast de 'formele' rituelen hebben we een open feedbackcultuur. Het datateam is een coöperatief team, waarin je altijd hulp kunt vinden als je vastloopt, informeel samen coderen, of gewoon sparren over knelpunten waar je tegenaan loopt.


Vereisten

Dit ben jij

Analytisch vermogen, gestructureerd, flexibel, makkelijk kunnen prioriteren en beslissingen durven nemen. Zijn kenmerken die bij jou passen. En doordat je hierover beschikt, ben je in staat problemen te doorgronden en kansen te pakken als zich die aandienen. De uitspraak “I love it when a plan comes together” had van jou kunnen zijn. Maar aan de andere kant ben je ook communicatief sterk, weet je grenzen aan te geven waar nodig en weet je men te challengen of een verzoek echt nodig is. Je weet te inspireren en een team op sleeptouw te nemen!


Dit krijg je van ons

 • Een passend salaris van €3.629 tot €4.839 op basis van werkervaring;

 • Flexibel en hybride werken; ons kantoor in Amsterdam is onze ontmoetingsplek waar we graag samen (hard) werken, lunchen en socializen. Je kunt deels vanuit huis werken en je eigen werktijden bepalen.

 • Onbeperkte vrije dagen (!);

 • Een omgeving waarin we strength based werken. Een cultuur waarin we het beste uit onszelf willen en kunnen halen.

 • Een mooi jaarlijks opleidingsbudget voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Ook heb je toegang tot een psycholoog via Open Up. #letsgrow

 • Een maandelijks budget om te besteden aan jouw favoriete sportles;

 • Jaarlijkse winstuitkering wanneer we onze Guidion brede doelstellingen halen;

 • Een goed geregeld pensioen zonder eigen bijdrage; een belangrijke basis die geregeld moet zijn;

 • Dagelijks een rijkelijke, verse lunch van onze geliefde Cheryl.;

 • Een CO2-neutraal kantoor! We houden onze CO2 voetafdruk zo laag mogelijk en het restant compenseren we via het Fair Climate Fund;

 • Mocht je niet de mazzel hebben binnen een straal van 9 kilometer van Guidion te wonen, dan vergoeden we je reiskosten. We promoten de duurzame opties zoals de fiets (€0,30 per km) en het OV volledig. Kom je met de auto? Dan krijg je €0,21 per km;

 • Verschillende crews en clubs waar je bij kunt aanhaken, zoals Team Green, Diversity & Inclusion, Share-the-Fun, The Bookclub, The Ringmasters en nog veel meer. Vraag hier vooral over door tijdens je kennismakingsgesprek :);

 • En een goede dosis plezier en interessante activiteiten, zoals hét Zomer- en Winterfeest, de Daily, Pizza, Drinks & Vragen. Lees hiervoor vooral ons Guidion Manifest.


Zin om kennis te maken?

Word je blij van wat je hierboven hebt gelezen en komen jouw interesses, vaardigheden en competenties overeen met de werkzaamheden die we omschrijven? Laten we dan kennis maken! Voor ons telt alleen wie jij bent en wat je kan. Jouw sekse, nationaliteit, religie, leeftijd etc. is hierbij niet van belang. Voel je dus vrij om dit weg te laten op je cv, graag zelfs! Daarnaast blijkt uit onderzoek dat witte mannelijke kandidaten al solliciteren als zij aan 60% van de eisen voldoen. Bij vrouwen is dit bijvoorbeeld pas bij 100%. Zonde toch? Wij vinden diversiteit en inclusiviteit namelijk enorm belangrijk. Dus wij zeggen vooral; bij twijfel gewoon solliciteren! We komen er samen wel achter of er een match is. Hopelijk tot snel!

of