Skip to content

People Operations medewerker

PeopleVast

Functieomschrijving

Dit is Guidion

Wij leveren en innoveren technische diensten in en om het huis. Grote kans dat je niet eerder van ons hebt gehoord, maar waarschijnlijk heb je zonder het te weten al eens met ons te maken gehad. Bijvoorbeeld toen je overstapte van internetaanbieder of toen er onderhoud werd gepleegd aan je cv ketel. Guidion is voornamelijk actief in de Telecom- en energiesector. Dit doen we uit naam van grote merken als VodafoneZiggo, T-Mobile en Comfort Partners. Hoe doen we dit alles? Door op onze eigen, unieke manier de volledige klantreis voor consumenten zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Onze monteurs spelen hierin een grote rol. Dankzij deze gepassioneerde, vakbekwame specialisten (zzp’ers) maken wij jaarlijks ongeveer 1 miljoen mensen blij met onze diensten. En daar zijn we trots op.

Dit is het team

Het People & Culture team heeft iedere dag weer als doel om een omgeving te creëren waar jij het beste uit jezelf kan halen. De drie fundamentele basisbehoeftes (Belonging, Mastery & Autonomy) zijn verankerd in alles wat we doen. Jij komt terecht in een hecht team en ondanks de diversiteit aan taken en verantwoordelijkheden weten we elkaar goed te vinden en te helpen. Daarnaast heeft het team een voorliefde voor lekker eten. Dus heb jij restaurant tips of ben jij die amateurkok met een breed scala aan lekkere recepten? Dan pas jij uitstekend in dit team!

Dit is de rol

Als People Operations medewerker ondersteun je alle dagelijkse operationele zaken van het People & Culture team. Hierbij kun je denken aan: onze gehele Let's Grow (performance management) cyclus, het uitsturen, aanjagen en analyseren van verschillende surveys zoals engagement, daarnaast update je de Goalsetting kwartaallijks en zal je je ook bezighouden met administratieve taken omtrent trainingen en opleidingen. Ook draag je administratief zorg voor het onboarding en offboardingproces. En mocht je iets tegenkomen wat volgens jou sneller, slimmer en beter kan, krijg je daarin alle vrijheid. We werken in een autonoom team waarbij er veel ruimte is om je te ontwikkelen, kansen te signaleren en te pakken. Zo staat de implementatie van HR tooling dit jaar op de agenda en zien we voor jou een rol bij het helpen met de implementatie en optimalisatie van deze tooling.


Vereisten

Dit ben jij

Na jaren studeren ben je nu eindelijk klaar en sta je aan de start van jouw carrière. Je wil nu een kijkje in de keuken bij een bijzondere ‘people’ organisatie om te kijken welke aspecten je het leukst vindt van HR. Je bent gestructureerd, nauwkeurig en georganiseerd. Je vindt het leuk om dingen zelf uit te zoeken en bent communicatief vaardig. Je weet mensen op de juiste manier aan te spreken om dingen gedaan te krijgen!

 • Jij hebt HBO/WO werk- en denkniveau
 • Jij bent minimaal 32 uur beschikbaar


Dit krijg je van ons

 • Een passend salaris van €2.447 tot €3.000 op basis van werkervaring;

 • Flexibel en hybride werken; ons kantoor in Amsterdam is onze ontmoetingsplek waar we graag samen (hard) werken, lunchen en socializen. Je kunt deels vanuit huis werken en je eigen werktijden bepalen.

 • Onbeperkte vrije dagen (!);

 • Een omgeving waarin we strength based werken. Een cultuur waarin we het beste uit onszelf willen en kunnen halen.

 • Een mooi jaarlijks opleidingsbudget voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Ook heb je toegang tot een psycholoog via Open Up. #letsgrow

 • Een maandelijks budget om te besteden aan jouw favoriete sportles;

 • Jaarlijkse winstuitkering wanneer we onze Guidion brede doelstellingen halen;

 • Een goed geregeld pensioen zonder eigen bijdrage; een belangrijke basis die geregeld moet zijn;

 • Dagelijks een rijkelijke, verse lunch van onze geliefde Cheryl.;

 • Een CO2-neutraal kantoor! We houden onze CO2 voetafdruk zo laag mogelijk en het restant compenseren we via het Fair Climate Fund;

 • Mocht je niet de mazzel hebben binnen een straal van 9 kilometer van Guidion te wonen, dan vergoeden we je reiskosten. We promoten de duurzame opties zoals de fiets (€0,30 per km) en het OV volledig. Kom je met de auto? Dan krijg je €0,21 per km;

 • Verschillende crews en clubs waar je bij kunt aanhaken, zoals Team Green, Diversity & Inclusion, Share-the-Fun, The Bookclub, The Ringmasters en nog veel meer. Vraag hier vooral over door tijdens je kennismakingsgesprek :);

 • En een goede dosis plezier en interessante activiteiten, zoals hét Zomer- en Winterfeest, de Daily, Pizza, Drinks & Vragen. Lees hiervoor vooral ons Guidion Manifest.


Zin om kennis te maken?

Word je blij van wat je hierboven hebt gelezen en komen jouw interesses, vaardigheden en competenties overeen met de werkzaamheden die we omschrijven? Laten we dan kennis maken! Voor ons telt alleen wie jij bent en wat je kan. Jouw sekse, nationaliteit, religie, leeftijd etc. is hierbij niet van belang. Voel je dus vrij om dit weg te laten op je cv, graag zelfs! Daarnaast blijkt uit onderzoek dat witte mannelijke kandidaten al solliciteren als zij aan 60% van de eisen voldoen. Bij vrouwen is dit bijvoorbeeld pas bij 100%. Zonde toch? Wij vinden diversiteit en inclusiviteit namelijk enorm belangrijk. Dus wij zeggen vooral; bij twijfel gewoon solliciteren! We komen er samen wel achter of er een match is. Hopelijk tot snel!

of