Skip to content

Senior People & Culture Business Partner

PeopleVast

Functieomschrijving

Dit is Guidion

Wij verbeteren de kwaliteit van het leven in huis. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je internet hebt, ‘s avonds altijd een warme douche kunt pakken en zonder moeite kunt bellen met je tante in (Nieuw-)Zeeland. Guidion is namelijk actief in de telecom- en energiesector. Met ruim 300 collega’s op kantoor zorgen wij dat onze klanten en specialisten kwaliteitsservice kunnen verlenen. Hiervoor beschikken wij over een groot (+- 700) gespecialiseerd monteursnetwerk die uit naam van grote merken als Vodafone Ziggo, Odido en Comfort Partners werkzaamheden verricht bij mensen thuis. Ook beschikken we over een specialistisch verpleegnetwerk, dat uit naam van Bleds voor ziekenhuizen complexere zorg thuis verleent. Zo innoveren we ook de zorg. We horen je denken; “Hè hoe gaan deze werelden samen?”. Door op onze eigen unieke manier de volledige klantreis voor de mensen thuis zo fijn en makkelijk mogelijk te maken. Wat resulteert in dat wij ruim 1 miljoen mensen per jaar blij maken met onze services. En daar zijn we trots op.

Dit is het team

Het People & Culture team heeft iedere dag weer als doel om een omgeving te creëren waar jij het beste uit jezelf kan halen. De drie fundamentele basisbehoeftes (Belonging, Mastery & Autonomy) zijn verankerd in alles wat we doen. Jij komt terecht in een hecht team bestaande uit 4 people business partners, cpo, payroll admin, corporate recruiter en een campus recruiter. Ondanks de diversiteit aan taken en verantwoordelijkheden weten we elkaar goed te vinden en te helpen. Daarnaast heeft het team een voorliefde voor lekker eten. Dus heb jij restaurant tips of ben jij die amateurkok met een breed scala aan lekkere recepten? Dan pas jij uitstekend in dit team!


Dit is de rol

Als People & Culture Business Partner bij Guidion ben je de cruciale schakel tussen de strategie en de dagelijkse praktijk binnen onze dynamische organisatie. Je coacht leidinggevenden op diverse people gerelateerde vraagstukken en pakt operationele zaken op zoals verzuim- en juridische casussen. Je werkt vanuit een people strategie die trust en autonomie hoog in het vaandel heeft staan, maar met oog voor noodzakelijke wet- & regelgeving. Je bent verantwoordelijk voor het signaleren van verbeterpunten tussen onze strategieën en people beleid en voert verbetervoorstellen uit. Dit alles terwijl je ook actief de cultuur, rituelen en processen binnen Guidion bewaakt en verbetert.


Taken & verantwoordelijkheden:

 • Je bent de business partner voor onze operationele afdelingen, waarbij je ondersteuning, advies en coaching biedt;
 • Je bent verantwoordelijk voor het beheren van HR onderwerpen, zoals pensioenregelingen, juridische zaken, ISO verbeteringen en arbeidsvoorwaarden. Projecten in deze scope zullen dan ook in jouw portefeuille komen.
 • Tot slot zal de verdere implementatie, optimalisatie en het beheer van ons nieuwe HR-systeem, HiBob, onder jouw hoede vallen.

Vereisten

Dit ben jij
Als People & Culture Business Partner bij Guidion ben jij een cruciale schakel in ons bedrijf. Je bent een zichtbare kracht binnen de operatie, klaar om met je energie, zelfverzekerdheid en pragmatische instelling onze dynamische omgeving naar een hoger niveau te tillen. Je brengt een combinatie van sociale flair, bedrijfsinzicht en een gedegen HR-expertise mee die essentieel zijn voor deze rol. Daarnaast zien we ook graag dat je het volgende mee brengt: 


 • Ten minste 4 jaar relevante werkervaring als HR Generalist, HR Business Partner of in een vergelijkbare rol;
 • Je bent een optimist die de spotlight niet schuwt en een hoge mate van energie naar het team brengt;
 • Een hands-on mentaliteit pak je actief projecten op en leidt deze naar succesvolle resultaten;
 • Sociale vaardigheden die je in staat stellen om snel verbinding te maken en te onderhouden op alle niveaus binnen de organisatie;
 • Je bedrijfskundige denkvermogen en besluitvaardigheid stellen je in staat strategisch te denken en te handelen.


Dit krijg je van ons

 • Een passend salaris van €3.629 tot €5.565 op basis van werkervaring;

 • Flexibel en hybride werken; ons kantoor in Amsterdam is onze ontmoetingsplek waar we graag samen (hard) werken, lunchen en socializen. Je kunt deels vanuit huis werken en je eigen werktijden bepalen.

 • Onbeperkte vrije dagen (!);

 • Een omgeving waarin we strength based werken. Een cultuur waarin we het beste uit onszelf willen en kunnen halen.

 • Een mooi jaarlijks opleidingsbudget voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Ook heb je toegang tot een psycholoog via Open Up. #letsgrow

 • Een maandelijks budget om te besteden aan jouw favoriete sportles;

 • Jaarlijkse winstuitkering wanneer we onze Guidion brede doelstellingen halen;

 • Een goed geregeld pensioen zonder eigen bijdrage; een belangrijke basis die geregeld moet zijn;

 • Dagelijks een rijkelijke, verse lunch van onze geliefde Cheryl.;

 • Een CO2-neutraal kantoor! We houden onze CO2 voetafdruk zo laag mogelijk en het restant compenseren we via het Fair Climate Fund;

 • Mocht je niet de mazzel hebben binnen een straal van 9 kilometer van Guidion te wonen, dan vergoeden we je reiskosten. We promoten de duurzame opties zoals de fiets (€0,30 per km) en het OV volledig. Kom je met de auto? Dan krijg je €0,21 per km;

 • Verschillende crews en clubs waar je bij kunt aanhaken, zoals Team Green, Diversity & Inclusion, Share-the-Fun, The Bookclub, The Ringmasters en nog veel meer. Vraag hier vooral over door tijdens je kennismakingsgesprek :);

 • En een goede dosis plezier en interessante activiteiten, zoals hét Zomer- en Winterfeest, de Daily, Pizza, Drinks & Vragen. Lees hiervoor vooral ons Guidion Manifest.


Zin om kennis te maken?

Word je blij van wat je hierboven hebt gelezen en komen jouw interesses, vaardigheden en competenties overeen met de werkzaamheden die we omschrijven? Laten we dan kennis maken! Voor ons telt alleen wie jij bent en wat je kan. Jouw sekse, nationaliteit, religie, leeftijd etc. is hierbij niet van belang. Voel je dus vrij om dit weg te laten op je cv, graag zelfs! Daarnaast blijkt uit onderzoek dat witte mannelijke kandidaten al solliciteren als zij aan 60% van de eisen voldoen. Bij vrouwen is dit bijvoorbeeld pas bij 100%. Zonde toch? Wij vinden diversiteit en inclusiviteit namelijk enorm belangrijk. Dus wij zeggen vooral; bij twijfel gewoon solliciteren! We komen er samen wel achter of er een match is. Hopelijk tot snel!

of