Skip to content

Learning & Development Specialist

OperationsVast

Functieomschrijving

Dit is Guidion

Wij verbeteren de kwaliteit van het leven in huis. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je internet hebt, ‘s avonds altijd een warme douche kunt pakken en zonder moeite kunt bellen met je tante in (Nieuw-)Zeeland. Guidion is namelijk actief in de telecom- en energiesector. Met ruim 300 collega’s op kantoor zorgen wij dat onze klanten en specialisten kwaliteitsservice kunnen verlenen. Hiervoor beschikken wij over een groot (+- 700) gespecialiseerd monteursnetwerk die uit naam van grote merken als Vodafone Ziggo, Odido en Comfort Partners werkzaamheden verricht bij mensen thuis. Ook beschikken we over een specialistisch verpleegnetwerk, dat uit naam van Bleds voor ziekenhuizen complexere zorg thuis verleent. Zo innoveren we ook de zorg. We horen je denken; “Hè hoe gaan deze werelden samen?”. Door op onze eigen unieke manier de volledige klantreis voor de mensen thuis zo fijn en makkelijk mogelijk te maken. Wat resulteert in dat wij ruim 1 miljoen mensen per jaar blij maken met onze services. En daar zijn we trots op.


Dit is de functie

Ben jij klaar om een cruciale rol te spelen in de continue verbetering en professionele ontwikkeling van ons team? Wij zijn op zoek naar een Learning & Development Specialist die ons helpt de lat hoger te leggen in de kwaliteit van onze operationele afdelingen.

In deze dynamische rol ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van doeltreffende trainings- en onboardingsprogramma's. Je doel is om onze teamleden te helpen groeien, met extra aandacht voor hun kennis van onze processen en systemen, hun klantgerichtheid, en hoe ze slim en kwalitatief werken kunnen combineren.

Jouw taken omvatten daarnaast het uitrollen van een schaalbare knowledgebase, actieve samenwerking met afdelingsleiders en managers opzetten, en het creëren van e-learningmodules en trainingshandleidingen. Daarnaast bied je mentoring en coaching om de professionele groei van individuele medewerkers te ondersteunen.

Vereisten

Dit ben jij

De ideale kandidaat voor deze rol heeft minstens 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in een omgeving met veel operationele medewerkers. Je bezit een sterk strategisch inzicht, kunt inleven in de behoeften van verschillende afdelingen en dit vertalen naar effectieve trainingsprogramma's. Je bent hands-on, klaar om verbeteringen snel door te voeren, en je fungeert als een echte bruggenbouwer binnen de organisatie.

Jouw talenten

Strategisch inzicht:
In kaart brengen van behoeften en deze omzetten in praktische, uitvoerbare acties.
Inlevingsvermogen:
Begrijpen en vertalen van afdelingsbehoeften naar trainingen die resoneren met een divers team, inclusief (student) oproepkrachten.
Hands-on mentaliteit:
Proactief, klaar om direct verbeteringen door te voeren.


Dit krijg je van ons

 • Een passend salaris van €3.629 tot €4.839 op basis van werkervaring;

 • Flexibel en hybride werken; ons kantoor in Amsterdam is onze ontmoetingsplek waar we graag samen (hard) werken, lunchen en socializen. Je kunt deels vanuit huis werken en je eigen werktijden bepalen.

 • Onbeperkte vrije dagen (!);

 • Een omgeving waarin we strength based werken. Een cultuur waarin we het beste uit onszelf willen en kunnen halen.

 • Een mooi jaarlijks opleidingsbudget voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Ook heb je toegang tot een psycholoog via Open Up. #letsgrow

 • Een maandelijks budget om te besteden aan jouw favoriete sportles;

 • Jaarlijkse winstuitkering wanneer we onze Guidion brede doelstellingen halen;

 • Een goed geregeld pensioen zonder eigen bijdrage; een belangrijke basis die geregeld moet zijn;

 • Dagelijks een rijkelijke, verse lunch van onze geliefde Cheryl.;

 • Een CO2-neutraal kantoor! We houden onze CO2 voetafdruk zo laag mogelijk en het restant compenseren we via het Fair Climate Fund;

 • Mocht je niet de mazzel hebben binnen een straal van 9 kilometer van Guidion te wonen, dan vergoeden we je reiskosten. We promoten de duurzame opties zoals de fiets (€0,30 per km) en het OV volledig. Kom je met de auto? Dan krijg je €0,21 per km;

 • Verschillende crews en clubs waar je bij kunt aanhaken, zoals Team Green, Diversity & Inclusion, Share-the-Fun, The Bookclub, The Ringmasters en nog veel meer. Vraag hier vooral over door tijdens je kennismakingsgesprek :);

 • En een goede dosis plezier en interessante activiteiten, zoals hét Zomer- en Winterfeest, de Daily, Pizza, Drinks & Vragen. Lees hiervoor vooral ons Guidion Manifest.


Zin om kennis te maken?

Word je blij van wat je hierboven hebt gelezen en komen jouw interesses, vaardigheden en competenties overeen met de werkzaamheden die we omschrijven? Laten we dan kennis maken!
Voor ons telt alleen wie jij bent en wat je kan. Jouw sekse, nationaliteit, leeftijd etc. is hierbij helemaal niet van belang. Voel je dus vrij om dit weg te laten op je CV, graag zelfs! Daarnaast blijkt uit onderzoek dat witte mannelijke kandidaten al solliciteren als zij aan 60% van de eisen voldoen. Bij vrouwen is dit bijvoorbeeld pas bij 100%. Zonde toch? Wij vinden diversiteit en inclusiviteit namelijk enorm belangrijk. Dus wij zeggen vooral; Bij twijfel gewoon solliciteren! We komen er samen wel achter of er een match is.

of