Skip to content

Content creator

OperationsBijbaan

Functieomschrijving

Dit is Guidion

Wij leveren en innoveren technische diensten in en om het huis. Grote kans dat je niet eerder van ons hebt gehoord, maar waarschijnlijk heb je zonder het te weten al eens met ons te maken gehad. Bijvoorbeeld toen je overstapte van internetaanbieder of toen er onderhoud werd gepleegd aan je cv ketel. Guidion is voornamelijk actief in de Telecom- en energiesector. Dit doen we uit naam van grote merken als VodafoneZiggo, T-Mobile en Comfort Partners. Hoe doen we dit alles? Door op onze eigen, unieke manier de volledige klantreis voor consumenten zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Onze monteurs spelen hierin een grote rol. Dankzij deze gepassioneerde, vakbekwame specialisten (zzp’ers) maken wij jaarlijks ongeveer 1 miljoen mensen blij met onze diensten. En daar zijn we trots op!


Dit is de functie

Als Content Creator ben jij verantwoordelijk voor het maken, plaatsen en adverteren van geweldige content op Instagram en TikTok. Jij bent altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van social media en gebruikt deze kennis om content te creëren en bewerken. Natuurlijk schrijf jij ook begeleidende teksten en beheer jij de content kalender als een pro!

Als kers op de taart, evalueer jij ook de organische resultaten van jouw creaties. Zo kom jij erachter wat wel en wat niet werkt, en kan jij nog betere content maken! Een super leuke bijbaan, toch?

Vereisten

Dit ben jij

Jij bent social media savvy, je bent gek op Instagram en TikTok en bent altijd op de hoogte van de laatste trends op dit gebied. Jij hebt een creatief brein en het lijkt je geweldig om jouw vaardigheden te gebruiken om onze social media kanalen te beheren. En omdat jij een studie in de richting van online marketing doet, kent het internet geen geheimen voor jou!


Dit krijg je van ons

  • Een passend uurloon van €16,00;

  • Flexibiliteit in uren. Je bent flexibel om je uren zo in te plannen zodat het past bij je studie schema.;

  • Een omgeving waar ondernemerschap, aandacht voor elkaar, persoonlijke ontwikkeling en plezier centraal staan #candoisyou #letsgrow #sharethefun #happytohelp;

  • Een stempelkaart om interne trainingen te volgen, Let’s Grow! Er worden trainingen aangeboden ook buiten je werkveld. Work- en social skills die jouw helpen bij je verdere loopbaan.;

  • Er is toegang tot een psycholoog via Open Up. Bij Guidion stellen we jouw mentale gezondheid als prioriteit.;

  • Een Instagramwaardige lunch en snacks! Gemaakt door onze eigen Cheryl.

  • Een CO2-neutraal kantoor! We houden onze CO2 voetafdruk zo laag mogelijk en het restant compenseren we via het Fair Climate Fund;

  • Verschillende crews en clubs waar je bij kunt aanhaken, zoals Team Green, Diversity & Inclusion, Share-the-Fun, The Bookclub, The Ringmasters en nog veel meer. Vraag hier vooral over door tijdens je kennismakingsgesprek :);

  • Feest en interessante activiteiten! Zoals hét Zomer- en Winterfeest, de Daily, Pizza, Drinks & Vragen. Lees hiervoor vooral ons Guidion Manifest.


Zin om kennis te maken?

Word je blij van wat je hierboven hebt gelezen en komen jouw interesses, vaardigheden en competenties overeen met de werkzaamheden die we omschrijven? Laten we dan kennis maken! Voor ons telt alleen wie jij bent en wat je kan. Jouw sekse, nationaliteit, religie, leeftijd etc. is hierbij niet van belang. Voel je dus vrij om dit weg te laten op je cv, graag zelfs! Daarnaast blijkt uit onderzoek dat witte mannelijke kandidaten al solliciteren als zij aan 60% van de eisen voldoen. Bij vrouwen is dit bijvoorbeeld pas bij 100%. Zonde toch? Wij vinden diversiteit en inclusiviteit namelijk enorm belangrijk. Dus wij zeggen vooral; bij twijfel gewoon solliciteren! We komen er samen wel achter of er een match is. Hopelijk tot snel!