Overslaan naar content

Campus Recruiter

OperationsVast

Functieomschrijving

Dit is Guidion

Wij verbeteren de kwaliteit van het leven in huis. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je internet hebt, ‘s avonds altijd een warme douche kunt pakken en zonder moeite kunt bellen met je tante in (Nieuw-)Zeeland. Guidion is namelijk actief in de telecom- en energiesector. En na de overname van Bleds, zijn wij nu ook werkzaam in de zorg. Wij beschikken over een gespecialiseerd monteursnetwerk die uit naam van grote merken als VodafoneZiggo, Odido en Comfort Partners werkzaamheden verrichten bij mensen thuis. Hoe we dat doen? Door op onze eigen, unieke manier de volledige klantreis voor consumenten zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Wat resulteert in dat wij ongeveer 1 miljoen mensen per jaar blij maken met onze service. En daar zijn we trots op.


Dit is het team
Jouw team heeft iedere dag weer als doel om een omgeving te creëren waar jij het beste uit jezelf kan halen. De drie fundamentele basisbehoeftes (Belonging, Mastery & Autonomy) zijn verankerd in alles wat we doen. Jij komt terecht in een hecht team en ondanks de diversiteit aan taken en verantwoordelijkheden weten we elkaar goed te vinden en te helpen. Daarnaast heeft het team een voorliefde voor lekker eten. Dus heb jij restaurant tips of ben jij die amateurkok met een breed scala aan lekkere recepten? Dan pas jij uitstekend in dit team!


Dit is de rol

Als Campus Recruiter maak je kandidaten enthousiast voor een baan of stage bij Guidion! 
Door een netwerk op te bouwen, proactief de doelgroep te benaderen en regelmatig op stagemarkten en andere recruitment events te staan, werf jij nieuwe collega’s. Met de diverse afdelingen stem jij de benodigde capaciteit af, manage je de verwachtingen en houd je het overzicht. Ook ben jij ervoor verantwoordelijk dat er twee keer per jaar een groep leergierige en energieke stagiairs begint. Jij zorgt ervoor dat alle studenten en nieuwe collega's een vliegende start maken en zich met Guidion verbonden voelen. Zo blijven we groeien!

Maar wat ga je dan allemaal doen?

 • Actief werven van potentiële nieuwe collega’s. Jij bedenkt de aanpak én doet de uitvoering.

 • Je voert telefonische kennismakingen met potentiële collega’s, waarbij je de fit met de cultuur checkt (mede door de game assessments van Equalture).

 • Je schakelt met verschillende afdelingen over de voortgang van vacatures en managet de verwachtingen bij hiring managers.

 • Je leidt het proces in goede banen, zoals het inplannen van gesprekken en terugkoppeling geven aan kandidaten. Je bent dus van A tot Z verantwoordelijk.

 • Je draagt zorg voor het opzetten en uitbouwen van Campus Recruitment.

 • Je zorgt dat ons referral programma top of mind is en hebt hier veel creatieve ideeën over.

Vereisten

Dit ben jij

Je barst van de energie en zit boordevol creatieve ideeën om onze doelgroep aan te trekken én te binden. Jij pakt de uitdaging aan om vacatures continu te vervullen in een uitdagende, krappe arbeidsmarkt. Je krijgt anderen mee in jouw plannen en houdt van aanpakken. Je kunt goed het overzicht bewaren, snel schakelen en verschillende ballen in de lucht houden. Doordat jij zelf nog met één been in het studentenleven staat, weet jij precies waar onze doelgroep zich bevindt en blij van wordt. Daarnaast ben je kritisch en resultaatgericht.

 • Jij hebt HBO/WO werk- en denkniveau
 • Jij bent minimaal 32 uur beschikbaar


Dit krijg je van ons

 • Een passend salaris van €2.447 tot €3.496 op basis van werkervaring;

 • Flexibel en hybride werken; ons kantoor in Amsterdam is onze ontmoetingsplek waar we graag samen (hard) werken, lunchen en socializen. 

 • Onbeperkte vrije dagen (!);

 • Een omgeving waarin we strength based werken. Een cultuur waarin we het beste uit onszelf willen en kunnen halen.

 • Een mooi jaarlijks opleidingsbudget voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Ook heb je toegang tot een psycholoog via Open Up. #letsgrow

 • Een maandelijks budget om te besteden aan jouw favoriete sportles;

 • Jaarlijkse winstuitkering wanneer we onze Guidion brede doelstellingen halen;

 • Een goed geregeld pensioen zonder eigen bijdrage; een belangrijke basis die geregeld moet zijn;

 • Dagelijks een rijkelijke, verse lunch van onze geliefde Cheryl.;

 • Een CO2-neutraal kantoor! We houden onze CO2 voetafdruk zo laag mogelijk en het restant compenseren we via het Fair Climate Fund;

 • Mocht je niet de mazzel hebben binnen een straal van 9 kilometer van Guidion te wonen, dan vergoeden we je reiskosten. We promoten de duurzame opties zoals de fiets (€0,30 per km) en het OV volledig. Kom je met de auto? Dan krijg je €0,21 per km;

 • Verschillende crews en clubs waar je bij kunt aanhaken, zoals Team Green, Diversity & Inclusion, Share-the-Fun, The Bookclub, The Ringmasters en nog veel meer. Vraag hier vooral over door tijdens je kennismakingsgesprek :);

 • En een goede dosis plezier en interessante activiteiten, zoals hét Zomer- en Winterfeest, de Daily, Pizza, Drinks & Vragen. Lees hiervoor vooral ons Guidion Manifest.


Zin om kennis te maken?

Word je blij van wat je hierboven hebt gelezen en komen jouw interesses, vaardigheden en competenties overeen met de werkzaamheden die we omschrijven? Laten we dan kennis maken! Voor ons telt alleen wie jij bent en wat je kan. Jouw sekse, nationaliteit, religie, leeftijd etc. is hierbij niet van belang. Voel je dus vrij om dit weg te laten op je cv, graag zelfs! Daarnaast blijkt uit onderzoek dat witte mannelijke kandidaten al solliciteren als zij aan 60% van de eisen voldoen. Bij vrouwen is dit bijvoorbeeld pas bij 100%. Zonde toch? Wij vinden diversiteit en inclusiviteit namelijk enorm belangrijk. Dus wij zeggen vooral; bij twijfel gewoon solliciteren! We komen er samen wel achter of er een match is. Hopelijk tot snel!

of